fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Maiden Voyage Spaceheroes
Categorieën: workshop

To boldly go where no man has gone before!

Leiderschap en samenwerking: noodzakelijke ingrediënten op iedere commandobrug in Star Trek, Galactica of Star Wars. Wil je de spanning, (gebrek aan) discipline en vindingrijkheid van een team zelf eens ervaren? Als de bemanning op een brug van een ruimteschip, in een toekomst hier ver vandaan, beleef je deze ervaring in het écht!

In ‘Space Heroes’ voer je als net afgestudeerde rekruut samen met de overige bemanningsleden missies uit om de veiligheid van de mensheid in de ruimte te garanderen. Niet alle rassen in het heelal leven op vreedzame voet met de mensen van Aarde. Bewaar de vrede in het heelal onder het motto “we’ll come in peace, shoot to kill”.

‘Space Heroes’ is een computerondersteunde Real Life Game waarbij samenwerking en leiderschap centraal staan. De besturing van het ruimteschip is verdeeld over meerdere officiersrollen. Het succes van de missie is volledige afhankelijk van intensieve samenwerking en coördinatie. Mochten jij en je team falen, dan eindigt jullie missie in de eindeloze koude ruimte…

Deze Real Life Game wordt i.s.m. IntoTheMirror aangeboden als een simultane teamervaring van 2,5 uur voor groepen tot en met 12 personen, en kan ingezet worden als een kickoff voor een project of teamtraining. In overleg kan een uitgebreide debrief m.b.t. communicatie, samenwerking en leiderschap verzorgd worden.

Plaats: Muntmeesters, Leidsekade 117 – 118, 3531 HD Utrecht
Tijd: UPDATE: de vlucht van zondag 3 maart 2019, 14.00-16.30 uur is komen te vervallen
Aantal deelnemers: 12
Kosten: €37,50 (gereduceerd tarief, inclusief 21% BTW, exclusief transactiekosten zoals vermeld bij betaalopties)
Communicatie: indien je gelijktijdig meerdere kaarten koopt ben je zelf verantwoordelijk voor de verspreiding van informatie aan je teamgenoten.
Vragen:  info[at]springintheater.nl / 06-34944350
Aanmelden:

Spaceheroes 3-3-2019
€ 37,50
TotaalLet op: vanwege het beperkt aantal workshopplaatsen is de volgorde van aanmelding bepalend. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per email. Neem contact op indien je na een uur nog geen bevestiging ontvangen hebt. .

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter