fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Losse online les improviseren
Categorieën: online, workshop

Het land zit op slot, en alleen groepen van vier mensen 🤔 mogen bijeenkomen. Gelukkig is er online ook veel mogelijk.

Online Les

In deze online les improviseren voor gevorderde spelers worden geïmproviseerde scènes gespeeld die relatief laagdrempelig zijn. Het online improviseren is vergelijkbaar met het improviseren ‘op de vloer’ (fysiek dus) maar de nadruk ligt veel meer op klein spel omdat het medium weliswaar iets minder geschikt is voor spel met mis-en-scène, maar juist meer met gezichtsexpressie, solospel en verhaal(lijnen). Verwacht een stukje informatie over verhaalstructuur binnen improvisatietheater, en verder vooral veel spelen.

Deze online sessie wordt begeleid door Nico Groenenberg. De ervaring is het beste als je deelneemt via een computer met vaste internetverbinding, en indien dat niet mogelijk is een een stabiele WIFI-verbinding. 

Plaats: Online (via Zoom)
Tijd: donderdag 16-12-2021, 20.00-22.00
Kosten: €15,-. (via betaallink, incl. BTW). NB: bij gebruik kortingscode geen BTW-bedrag op ontvangstbevestiging vermeldt.
Vragen & antwoorden:  info[at]springintheater.nl / 06-34944350
Aanmelden: online inschrijfformulier
Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per email (tevens betaalbewijs) met daarin de link om deel te kunnen nemen, en een toelichting over gebruik van ZOOM. Neem contact op indien je na een uur nog geen bevestiging ontvangen hebt. Mocht een (online) les om welke reden ook niet door gaan dan wordt de betaling automatisch teruggestort).

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter