fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
U-pas korting

U-pasSpringintheater is partner van U-pas wat inhoudt dat houders op meerdere manieren plezier van hun U-pas kunnen hebben:

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten, krijgt u korting op bepaalde producten en bij toeristische attracties én zijn er bijdragen voor uw kind.

Met een U-pas krijgt u een persoonlijk budget van €100,- tot €385,- voor sport en cultuur waarvan u zelf bepaalt hoe u dit besteedt (afhankelijk van woonplaats en leeftijd).  Om korting te ontvangen, laat u uw U-pas zien aan de aanbieder van de activiteit. De hoogte van uw tegoed is afhankelijk van de gemeente waar u woont, & uw leeftijd. Met een uitzondering als u in Utrecht woont en in voor het eerst in de eerste klas van het voortgezet onderwijs zit, is het tegoed hoger.

U-pas tegoed 2020

Welke voordelen kunt U bij SpringinTheater verwachten?

  • Als U een cursus volgt kunt U (mits bij inschrijving het pasnummer is opgegeven) 10% tot 20% korting krijgen op het cursusgeld;
  • Als u een door ons georganiseerde voorstelling bijwoont krijgt U op vertoon van uw U-pas €1,- korting op de entreeprijs;
  • Daarnaast kan uw U-pas budget (afhankelijk van leeftijd en woonplaats €100,- tot €385,- per persoon per jaar) gebruikt worden om (een deel van) de activiteiten te betalen. Bij voorstellingen dient U Uw pas te laten zien, bij inschrijving voor cursus of lidmaatschap dient U in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier te vermelden dat U U-pas houder bent onder opgaaf van het U-pas nummer, en een foto van de voorkant van uw pas te mailen naar info@springintheater.nl of de kaart de eerste les mee te nemen.

Heeft U nog geen U-pas maar bent U wel geïnteresseerd? Lees dan meer over de vele mogelijkheden en de voorwaarden van de U-pas, en vraag er zelf één aan.