fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Studio Spaarnestraat

Vanaf september 2021 zal het grootste deel van de theatercursussen in de eigen theaterstudio  aan de Spaarnestraat in de Utrechtse Rivierenwijk verzorgd worden. Het pand heeft een rijke historie: het was achtereenvolgens o.a. een volksbadhuis (jaren ’40 vorige eeuw), een dienstencentrum voor bejaarden (buurthuis, jaren ’70) en wijkbureau (jaren ’80). Inmiddels is een verzamelpand van culturele en maatschappelijke professionals en organisaties onder beheer van de Plaatsmaker, een organisatie die ruimte geeft aan cultuur.

Theaterstudio Spaarnestraat 11

De Studio bestaat heeft een zwevende (dans)vloer van ca. 42 m2, en breakoutroom van ca. 22 m2 met keukentje aangrenzend aan een kleine binnenplaats met tuin. In de ruimte zijn audiovisuele hulpmiddelen voorhanden.

Bezoekadres:

Spaarnestraat 11
3522 VB Utrecht
(Unit 13: SpringinTheater)
Telefoon: 030-2523061

Studiovloer Spaarnestraat SpringinTheater

Routebeschrijving:

Eigen vervoer:  Met de auto of fiets is de studio het gemakkelijkst te bereiken via Rijnlaan. Vanuit de richting binnenstad de rotonde na supermarkt CoOp eerste afslag rechts de Waalstraat inrijden, eerste straat links (Schiestraat) inrijden, en direct rechts treft U de parkeerplaats  voor het pand aan de Spaarnestraat aan (gratis parkeren).

Openbaar vervoer:  Vanuit de binnenstad buslijn 1 nemen (vertrekunt Utrecht Centraal), en uitstappen bij halte Waalstraat. Vervolgens Waalstraat inlopen, eerste straat links (Schiestraat) inlopen en dreict recht de Spaarnestraat inlopen. U zult het pand recht voor U zien liggen.