fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Routebeschrijving Mirliton
Mirliton Theater

Bezoekadres:

Mirliton Theater
Hoog Catharijne
Boven Clarenburg 93-2
3511 CS Utrecht
interactieve kaart SpringinTheater | Mirliton Theater

Kaart entree Mirliton Hoog Catharijne fietsLopend/fiets: Het Mirliton ligt aan Boven Clarenburg en is te bereiken via het trappenhuis van de Rijnkade parkeergarage (garage-ingang tussen Tally Weijl en De Wafelshop, boven aan de roltrap bij Xenos). Fietsen kunt U in diverse bewaakte stallingen plaatsen, bij diverse stallingen de eerste 24 uur gratis. De locatie (en tarieven) van van zowel fietsstallingen als parkeergarages in Utrecht vind U hier.


Trein Vanuit de trein: U loopt vanuit het station rechtdoor Hoog Catharijne tot aan de hoofdingang van de V&D aan uw rechterzijde. U loopt langs de etalages van V&D en gaat rechtsom de hoek om (dus niet de trappen af). U loopt langs LaPlace richting De Wafelshop en gaat hier rechts de gang in naar de parkeergarage. Met lift of trap omhoog tot aan verdieping K/L.

Controleer voor vertrek of  er actuele storingen of gepande werkzaamheden zijn. Let op: door vorderingen in de verbouwing van de stationshal zijn de beelden van onderstaand filmpje niet 100% accuraat meer.

AutoPer auto:

Kies parkeergarage Rijnkade (P6), zie https://old.springintheater.nl/rijnkade. Deze grenst pal aan de doorgang naar Mirliton. Ga naar verdieping K/L waarna U na de glazen deur rechtdoor loopt naar het theater. Een dagkaart in Rijnkade kost €36,-.  Een goedkoop alternatief is parkeren bij de jaarbeurs  (P1 of P3) waar een dagkaart €14,- en bij reservering slechts €13,- kost waarna het ca. 10 minuten lopen door Hoog Catharijne is. Op zondagavond kunt U op 5 minuten lopen bij Moreelsepark gratis straatparkeren.

Meer tips: parkeren in Utrecht. Controleer voor vertrek of er werkzaamheden aan het wegennet rond Utrecht gepland zijn.