fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Diner

Iedereen die zich met improvisatietheater bezig weet dat samenspel en onderling vertrouwen  belangrijk zijn. Hoewel veel improvisatiespelers van nature extravert zijn is sociaal contact buiten de speelvloer bevorderlijk voor goed samenspel.  Vandaar dat binnen het concept van het SpringinTheater bewust gekozen is na afloop van de middagworkshop met alle deelnemers gezamenlijk te dineren voorafgaand aan de avondvoorstelling. Voor deelnemers die om welke reden ook niet deelnemen aan het Open Podium is dit een mooie afsluiting van de dag, voor de andere deelnemers is dit een opmaat naar een mooie avond  van gezamenlijk improviseren voor publiek.

Hagenouw Eten En Drinken

Er wordt gedineerd in Hagenouw, een familiegedreven horecagelegenheid op loopafstand van het Mirliton Theater en bestaat uit een volledig menu met naar keuze saté/biefstuk, zalm, vegetarisch lasagne of geitenkaassalade geserveerd met frites, brood salade en een drankje naar keuze.

Keuzemenu

Vooraf

Stokbrood met kruidenboter

Hoofdgerecht

Keuze uit:

Saté met Frites en Salade

Huisgemarineerde saté van kipfilet met frites en salade.

Biefstuk Kruidenboter

Heerlijke kogelbiefstuk van ca. 200 gr. met kruidenboter. Geserveerd met frites en salade

Zalm met Dillesaus

Mooie zalmfilet met een saus van verse dille. Geserveerd met frites en salade

Vegetarische Lasagne (vegetarisch)

Huisgemaakte lasagne gemaakt van oa. courgette, aubergine, paprika en meerdere kaassoorten

Salade met Geitenkaas (vegetarisch)

Verse maaltijdsalade met Geitenkaas. 

 

 

NB: Het diner (inclusief 1 consumptie) is bij de kostprijs van de workshop inbegrepen (evenals koffie en thee tijdens de workshop).