Iedereen die zich met improvisatietheater bezig weet dat samenspel en onderling vertrouwen belangrijk zijn. Hoewel veel improvisatiespelers van nature extravert zijn is sociaal contact buiten de speelvloer bevorderlijk voor goed samenspel. Vandaar dat binnen het concept van het SpringinTheater bewust gekozen is na afloop van de middagworkshop met alle deelnemers gezamenlijk te dineren voorafgaand aan de avondvoorstelling. Voor deelnemers die om welke reden ook niet deelnemen aan het Open Podium is dit een mooie afsluiting van de dag, voor de andere deelnemers is dit een opmaat naar een mooie avond van gezamenlijk improviseren voor publiek.
Er wordt gedineerd in Hagenouw, een familiegedreven horecagelegenheid op loopafstand van het Mirliton Theater en bestaat uit een volledig menu met naar keuze saté/biefstuk, zalm, vegetarisch lasagne of geitenkaassalade geserveerd met frites, brood salade en een drankje naar keuze.
Keuzemenu
Vooraf
Stokbrood met kruidenboter
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Saté met Frites en Salade
Huisgemarineerde saté van kipfilet met frites en salade.
Biefstuk Kruidenboter
Heerlijke kogelbiefstuk van ca. 200 gr. met kruidenboter. Geserveerd met frites en salade
Zalm met Dillesaus
Mooie zalmfilet met een saus van verse dille. Geserveerd met frites en salade
Vegetarische Lasagne (vegetarisch)
Huisgemaakte lasagne gemaakt van oa. courgette, aubergine, paprika en meerdere kaassoorten
Salade met Geitenkaas (vegetarisch)
Verse maaltijdsalade met Geitenkaas.
NB: Het diner (inclusief 1 consumptie) is bij de kostprijs van de workshop inbegrepen (evenals koffie en thee tijdens de workshop).