fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
zing, vecht, huil, spring, vlieg en bewonder
Categorieën: Open Podium

SpringingTheater Open Impro Podium 2014-Q2 Een goed begin van de maand is het halve werk. Sla het stof van de afgelopen maand van je af en grijp nieuwe kansen aan die voorbij komen! Geen tijd meer om de wekelijkse repetities van een theatervereniging bij te wonen, maar mis je kick van spelen voor publiek? Dat kan, dus geen excuus meer om helemaal dan maar te stoppen met improvisatietheater. Het meeste leer je bovendien van doen in de praktijk, dus hoe meer vlieguren hoe beter!

Bij het SpringinTheater kunnen improvisatiespelers weer iedere eerste zondag van de maand zonder overbodige poespas spelen voor publiek op het Open Impro Podium. Aanmelding om mee te spelen is niet vereist, maar hou er rekening mee dat het aantal plaatsen in het Mirliton Theater beperkt is. Sinds kort hanteren we daarom een reserveringslijst. Alleen de deelnemers aan de workshop die eerder op dag heeft plaatsgevonden en de eerste 35 mensen die gereserveerd hebben zijn verzekerd van een plaatsje. Kijk ook eens naar de thematische workshops voor ervaren improvisatiespelers die we komende maanden organiseren: komende maanden zijn de thema’s Bouffontheater, Improweerwolven en Zangimpro.

Op zondag 1 juni wordt de avond opgesloten met een gastoptreden van impro-formatie Dizzy and the Pitkittens.

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)

Tijd: Iedere eerste zondag van de maand, 20.00 uur (let op: 4 mei hebben we een afwijkende starttijd; om 20.30 uur starten we dan namelijk met een Improweerwolven Longform)

Entree: €5,- p.p. (contant en bij voorkeur gepast aan de kassa te betalen).

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter