fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Open Podium met Terugspeeltheater
Categorieën: Open Podium

Springintheater Open Impro Podium met TerugspeeltheaterDe eerste zondag van de maand is er weer een Open Impro Podium. Het eerste deel van de avond staat dit keer geheel in het teken van Terugspeeltheater’, met een blokje waarin de deelnemers van de  workshop ‘Terugspeeltheater’ (eerder op de dag) schitteren, gevolgd door een kort gastoptreden door Terugspeeltheater Amsterdam. Terugspeeltheater is een vorm van toegepast improvisatie gebaseerd op echte verhalen, van echte mensen. Terugspeeltheater (Playback Theatre) wordt veel toegepast in omstandigheden waarin mensen met grote veranderingen, verdriet of juist leuke dingen meemaken.
Op het einde van de avond is er zoals altijd ook gelegenheid voor mensen uit het publiek om zelf te spelen. Maar gewone toeschouwers uiteraard net zo welkom!  De spelleiding wordt verzorgd door David van den Bosch (conductor Terugspeeltheater Amsterdam). De muzikale begeleiding is wederom in handen van Luciën Greefkes.

Houdt er rekening mee dat het aantal plaatsen in het Mirliton Theater zelf beperkt is.

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)
Tijd: 5 juni 2016, 20.00 uur
Facebook: als je op facebook aanvinkt dat je aanwezig zult zijn wordt je automatisch geïnformeerd over de laatste updates
Entree: €5,-  reserveren is kosteloos.

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter