fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Open Impro Podium voor kijker en spelers
Categorieën: Open Podium

SpringinTheater Open Impro PodiumIedere eerste zondag van de maand is er een Open Impro Podium waarbij het podium van het Mirliton Theater weer vrijgegeven voor toeschouwers die ook zelf mee willen spelen onder het mom van ‘Alles mag, niets moet!’. Het eerste blokje van de avond is zoals altijd gereserveerd voor de deelnemers aan de workshop die in de voorafgaande middag heeft plaatsgevonden. 

Aanmelding om mee te spelen is niet vereist, maar houd er rekening mee dat het aantal plaatsen in het Mirliton Theater zelf beperkt is. Sinds kort hanteren we daarom een reserveringslijst (kosteloos). Het Open Podium is voor iedereen toegankelijk, ongeacht hoeveel speelervaring je hebt. Dus als je net je eerste improvisatieles hebt gehad ben je net zo wel kom als wanneer je door de wol geverfd bent. Je kunt met bekenden uit je eigen bekende groep spelen, maar ook jezelf verassen en scherp houden door met onbekende een scène te spelen. Die scènes kunnen variëren van een klassieke theatersportgame tot een soloimpro,  alle genres van improvisatie zijn in beginsel mogelijk. Aanmelding om mee te spelen is niet vereist, maar als je vragen heb kun je een mailtje sturen naar info@springintheater.nl.

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)
Tijd: Iedere eerste zondag van de maand, 20.00 uur
Facebook: als je op facebook aanvinkt dat je aanwezig zult zijn wordt je automatisch geïnformeerd over de laatste updates
Entree: €5,-
Reserveren is vanwege het beperkt aantal plaatsen aan te raden en bovendien kosteloos.

Commentaren

commentaren

Comments are closed.