fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Open Impro Podium met karakter
Categorieën: Open Podium

Ook deze maand is er weer een Open Impro Podium waarbij het podium van het Mirliton Theater weer vrijgegeven voor toeschouwers die ook zelf mee willen spelen onder het mom van ‘Alles mag, niets moet!’.

Open Impro Podium met karakter

Het eerste blokje van de avond is gereserveerd voor de deelnemers aan de workshop ‘Belbinrollen in Improtheater’ die in de voorafgaande middag heeft plaatsgevonden. De deelnemers zullen onder begeleiding van  Dieuwke Helder o.a. scènes in het format van ‘De Vloer Op’ spelen.

Het laatste blok is gereserveerd voor het eigenlijke Open Impro Podium waarin desgewenst ook mensen uit het het publiek mee kunnen spelen. Ongeacht hoeveel speelervaring je hebt. Dus als je net je eerste improvisatieles hebt gehad ben je net zo wel kom als wanneer je door de wol geverfd bent. Je kunt met bekenden uit je eigen bekende groep spelen, maar ook jezelf verassen en scherp houden door met onbekende een scène te spelen. Die scènes kunnen variëren van een klassieke theatersportgame tot een soloimpro, alle genres van improvisatie zijn in beginsel mogelijk. De muzikale begeleiding is wederom in handen van Luciën Greefkes.

Aanmelding om mee te spelen is niet vereist, maar als je vragen heb kun je uiteraard altijd een mailtje sturen naar info@springintheater.nl.

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)
Tijd: Zondagavond 7 februari 2016, 20.00 uur
Facebook: Als je in het gelijknamige facebook-event aanvinkt dat je aanwezig zult zijn wordt je automatisch geïnformeerd over de laatste updates
Entree: €5,-
Reserveren is vanwege het beperkt aantal plaatsen aan te raden en bovendien kosteloos: https://old.springintheater.nl/reserveren

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter