fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Open Impro Podium met een vleugje humor
Categorieën: Open Podium

Ook deze maand is er weer een laagdrempelig Open Impro Podium voor en door improvisatieliefhebbers.

SpringinTheater Open Impro Podium met gastprogramma RAD ImprocomedyHet eerste blokje van de avond is gereserveerd voor de deelnemers aan de workshop SpringinTheater: workshop ‘Humor?!’ die in de voorafgaande middag heeft plaatsgevonden.

Daarnaast hebben we een humoristisch gastprogramma!
RAD presenteert: ‘Om een kort verhaal kort te maken’.
Ad-Just Bouwman, David Groen en Remco Koffijberg hebben elkaar gevonden in het  improviseren van verhalen waarin het realistische situaties absurd gemaakt wordt of het absurde realistisch gemaakt wordt. Daarnaast hanteren zij een razendsnelle en fysieke improvisatiestijl. Ze gaan met veel plezier de uitdaging aan om aan de hand van jouw suggesties een van de pot gerukt en geïmproviseerd verhaal neer te zetten.

De avond wordt afgesloten met een blokje Open Podium waar ook toeschouwers die zelf mee willen spelen dat kunnen doen. Uiteraard onder het mom van ‘Alles mag, niets moet!’.

 

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)
Tijd: Zondagavond 13 december 2015, 20.00 uur
Facebook: als je op  het gelijknamige facebook-event aanvinkt dat je aanwezig zult zijn wordt je automatisch geïnformeerd over de laatste updates
Entree: €5,-
Reserveren is vanwege het beperkt aantal plaatsen aan te raden en bovendien kosteloos.

Commentaren

commentaren

1 Commentaar to “Open Impro Podium met een vleugje humor”

  1. […] 13 december 2015 Workshoptijd: 13.00 – 17.30 uur Diner: 18.00 – 19.00 uur Presentatie en Open Podium: 20.00 – 22.00 uur (zelfde avond) Deelnamekosten: €65,- (inclusief koffie/thee en diner, […]

Laat een antwoord achter