fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Longform Podium tijdens Uitfeest
Categorieën: Open Podium

longform uitfeestGroeien: springen in het onbekende

Het SpringinTheater verzorgt iedere eerste zondag van de maand een Open Improvisatie Podium waar altijd een baseline van ervaren improvisatieacteurs aanwezig is om geïmproviseerd theater voor het voetlicht te brengen, maar bovenal het publiek desgewenst ook mee kan spelen. Zowel ervaren improspelers als volstrekt onervaren maar nieuwsgierige dat-zou-ik-ook-wel-eens-willen-proberen-toeschouwers zijn van harte welkom tijdens dit Open Impro Podium dat altijd in het tweede deel van de avond gepland staat.

Deze zondagmiddag (opgave nog mogelijke) is tijdens de workshop Creëer je eigen longform’  o.l.v. Laura Doorneweerd een uniek format voor improvisatietheater ontwikkeld door ervaren improvisatiespelers welk ’s avonds uitgevoerd zal worden. Deze voorstelling is met recht een open belofte, aangezien zowel format als inhoud ook voor de acteur nog onbekend zijn. Dat is de essentie van improvisatie: vertrouwen op jezelf en je medespelers en springen in het onbekende!

Bij voldoende animo zal na de voorstelling ook dit keer weer de vloer toegankelijk zijn voor gastspelers uit het publiek.

Aanvang: 20.00 uur (start avondprogramma)
Entree: gratis (reserveren is vanwege het open karakter van het Uitfeest niet mogelijk, dus wie eerst komt eerst maalt).
Locatie: Mirlitontheater (Hoog Catharijne), Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht
Facebook: eventuele updates worden gepubliceerd in het gelijknamige facebookevent
NB: De zaalcapaciteit is beperkt (50 zitplaatsen), dus voor zitplaatsen zorgen dat je op tijd bent!

Commentaren

commentaren

1 Commentaar to “Longform Podium tijdens Uitfeest”

  1. Marianne Verdaasdonk schreef:

    heel veel groetjes het gaat goed met me

    groetjes uit Breda

Laat een antwoord achter