fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
‘Levensboek’ en andere improsoli
Categorieën: Open Podium
André Besseling - Levenboek

André Besseling tijdens het Utrechtse Uitfeest (Mirlitontheater, 7 september 2014)

Levensboek’ verhaalt over het leven van een man. Hij stelt zich de vraag die iedereen zichzelf wel eens stelt: wat heeft hem gemaakt tot de mens die hij is? Zijn verhaal wordt verteld aan de hand van een aantal waargebeurde verhalen vanuit het publiek. Duikelend, beeldend, krachtig en vertellend, wordt zijn leven in retrospectief zichtbaar gemaakt. Een combinatie van verhalen over vroeger wat nooit heeft bestaan en het hier en nu, wat ter plekke wordt gecreëerd. Eindigend met de vraag of hij de juiste beslissingen heeft genomen of niet?

‘Levensboek’ is een improvisatievoorstelling van een bijzondere klasse. Het is hilarisch en tegelijkertijd ook een persoonlijke inkijk in het leven van de hoofdpersoon. Gebaseerd op gebeurtenissen uit het publiek, dus herkenbaar, kwetsbaar en bovenal verrassend. Levensboek wordt gespeeld door André Besseling, één van de grondleggers van het Nederlandse improvisatietheater.

De longform solo van André wordt voorafgegaan door een aantal korte solo’s van de deelnemers van de middagworkshop Soloimpro: Spelen met jezelf’ en de avond wordt afgesloten met een Open Impro Podium waarbij het publiek desgewenst ook zelf kan (mee)spelen.

Ook het publiek kan meespelen, en op deze avond stellen we het podium als altijd ook beschikbaar voor iedereen die ook de vloer op wil. Maar gewoon als publiek bent U uiteraard ook mee dan welkom, want zonder publiek geen theater!

 

Aanvang: 20.00 uur (start avondprogramma)

Entree: €5,-

Reserveren: https://old.springintheater.nl/reserveren  (en laat je vrienden via Facebook weten dat je ook komt)

Locatie: Mirlitontheater (Hoog Catharijne), Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht

NB: De zaalcapaciteit  is beperkt (50 zitplaatsen), dus voor zitplaatsen gereserveerde kaarten tijdig ophalen!  

Commentaren

commentaren

1 Commentaar to “‘Levensboek’ en andere improsoli”

  1. […] aan te vinken dat je deelneemt Aanvang workshop: 14 september 2014, 13.00 uur Aanvang voorstelling: 14 september 2014, 20.00  uur (reserveren is kosteloos, entree €5,- bij binnenkomst) […]

Laat een antwoord achter