fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Open Podium: C’est le ton qui fait la musique
Categorieën: Open Podium

Springintheater muzikaal Open Impro PodiumDe zomer is definitief voorbij, de trekvogels zakken al weer af naar het warmer oorden en het theaterseizoen is weer volop geopend. Na een mooie nazomer Sla het stof van de afgelopen maand van je af en grijp nieuwe kansen aan die voorbij komen! Improspieren helemaal stijf geworden gedurende de zomerstop? Spring dan nu in maak extra vlieguren voor publiek. Alleen kijken kan uiteraard ook, maar wees gewaarschuwd: impro is erg besmettelijk!

Bij het SpringinTheater kunnen improvisatiespelers weer iedere eerste zondag van de maand zonder overbodige poespas spelen voor publiek op het Open Impro Podium. Het Open Podium is voor iedereen toegankelijk, ongeacht hoeveel speelervaring je hebt. Dus als je net je eerste improvisatieles hebt gehad ben je net zo wel kom als wanneer je door de wol geverfd bent. Aanmelding om mee te spelen is niet vereist, maar hou er rekening mee dat het aantal plaatsen in het Mirliton Theater zelf beperkt is. Sinds kort hanteren we daarom een reserveringslijst. Alleen de deelnemers aan de workshop die eerder op dag heeft plaatsgevonden en de eerste 35 mensen die gereserveerd hebben zijn echt verzekerd van een plaatsje.

Tip: kijk ook eens naar de thematische workshops voor ervaren improvisatiespelers die we komende maanden organiseren: komende maanden zijn de thema’s zangimpro, BlackBox LARP en multiculturele impro.

Plaats: Mirliton Theater, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht (zie routebeschrijving)
Tijd: Iedere eerste zondag van de maand, 20.00 uur (tenzij expliciet anders aangekondigd in de verschillende media-uitingen)
Facebook: als je op facebook aanvinkt dat je aanwezig zult zijn wordt je automatisch geïnformeerd over de laatste updates
Entree: €5,- p.p. (contant en bij voorkeur gepast aan de kassa te betalen).

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter