fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Mieke Bouma

Mieke BoumaMieke Bouma is opgeleid in het theatervak, was docent aan de Theaterschool in Amsterdam, studeerde theater-, film- en tv-wetenschappen en ontwikkelde zich als scenarioschrijver en scenariodocent. Ze was oprichter en directeur van Scriptschool in Amsterdam en schrijft voor theater, film, televisieseries en opdrachtfilms.
Verhalen vormen de rode draad in haar leven. Ze vertelt ze, schrijft ze, regisseert ze en helpt anderen bij het vinden, schrijven en vertellen van verhalen. Met storytelling helpt ze bedrijven en organisaties bij het vinden van hun corporate stories, en is medeoprichtster van de Storytellingacademy.

Mieke Bouma is gelicenseerd trainer Kernkwaliteiten, counselor en schrijfcoach. Zij is auteur van ‘Storytelling in 12 stappen, op reis met de held (uitgeverij Augustus),  ‘De Held in je eigen verhaal – het pad van persoonlijk leiderschap‘ (uitgeverij  Business Contact), ‘Waarom de heks in de oven verdween’, ‘De 12 oerkarakters van Storytelling’ en ‘Het verhaal van je leven’.

Meer informatie:

 www.miekebouma.nl
www.innessence.nl
www.storytellingacademy.nl