fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Jongerencursus Theatersport
Categorieën: cursus

Wat zou ik doen als ik superrijk was? Hoe zou ik een apparaat aanprijzen als ik een verkoper op TellSell was? Hoe zou ik met handen en voeten uit kunnen leggen dat ik een brood wil kopen de winkeleigenaar alleen Koeterwaals spreekt?

Jongeren Theatersport

Theatersport is een (korte) vorm van improvisatietheater waarbij je games speelt (denk aan de spellen in De Lama’s of In Goed Gezelschap) en is leuk om zelf te doen. In deze korte introductiecursus leer je hoe je snel nieuwe dingen kunt bedenken en op anderen kunt reageren. In 5 korte lessen van anderhalf uur leer je hoe je snel verhalen uit je duim kunt zuigen, en deze op zo’n manier te brengen dat iedereen je nog gelooft ook. Handig op school en thuis, en leuk om met je vrienden te doen. Deze cursus is speciaal voor jongeren van 12 tot 17 jaar, dus je speelt alleen met leeftijdsgenoten (voor 18+ is er de Basiscursus Theatersport).

Deze cursus wordt voor het eerst gegeven, en kan alleen van start gaan als er een minimaal aantal deelnemers van 6 ingeschreven heeft. Bij succes wordt er een vervolgcursus voor jongeren opgestart, en bij voldoende animo een vaste theatersportgroep voor jongeren die ook wedstrijden gaat spelen met andere theatersportgroepen.

Deze cursus wordt begeleid door Nico Groenenberg.

Plaats: Cultureel Centrum ‘De Musketon’Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht
Tijd: iedere woensdagavond, van 18.30-20.00 uur (NB: wel interesse, maar kun je niet woensdag? Neem contact op)
Eerste les: 6 februari 2019, 18.30 uur
Lesoverzicht: 6-2, 13-2, 20-2, 6-3, 13-3 (27-3 geen les vanwege voorjaarsvakantie)
Kosten: €60,-. (online betaling bij registratie, selecteer bij inschrijving ‘normaal tarief’)
Kosten U-pas houders: €48,- (online aanbetaling bij registratie €1,-, selecteer bij inschrijving ‘aanbetaling U-pas’)
Vragen:  info[at]springintheater.nl / 06-34944350
Aanmelden: online inschrijfformulier
Let op: vanwege het beperkt aantal workshopplaatsen is de volgorden van aanmelding bepalend. Je ontvangt direct na inschrijving een bevestiging per email. Neem contact op indien je na een uur nog geen bevestiging ontvangen hebt. Van de cursus ontvang je rond de aanvangsdatum een factuur.

Commentaren

commentaren

2 Commentaren to “Jongerencursus Theatersport”

  1. Susanne schreef:

    Bestaan deze jongeren lessen nog? wanneer start het nieuwe seizoen voor mijn dochter van 14 jaar uit Bussum ?

  2. […] tot niets, dus in geval van twijfel doen! Als het bevalt kun je desgewenst opgeven voor de Jongerencursus Theatersport die een week later van start gaat. Vragen of opmerkingen? Neem contact […]

Laat een antwoord achter