fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Alle kleine beetjes helpen
Categorieën: actie, nabeschouwing

De eerste Inspringers tijdens het diner na een middag ‘Humor’

Afgelopen zaterdag was de kickoff annex tryout van het SpringinTheater. Met een kleine groep van 6 deelnemers werd onder begeleiding van Ad-Just Bouwman een workshop over de finesse van geïmproviseerde humor gevolgd, met na afloop een gezamenlijk hapje eten en ’s avonds het Open Podium.

Omdat het de eerste keer was dat het SpringinTheater in deze vorm gebracht werd was de prijs laag gehouden, maar werden de deelnemers van de workshop en het publiek uitgenodigd de CliniClowns te ondersteunen door een knuffel of rode neus te kopen, of geld te doneren.

CliniClows Cheque Springingtheater 8juni2013Hoewel de opkomst ’s avonds minder groot dan verwacht was werden uiteindelijk 6 neuzen à €1,- en 2 knuffels à €5,- verkocht, en werd €10,- gedoneerd. Vandaag werd  het totaalbedrag van €27,- overgemaakt naar de CliniClowns. Een bescheiden bedrag, maar alle kleine beetjes helpen.

Omdat de actie voor dit sympathieke  goed bevallen is zullen de knuffels op het eersvolgende Springintheater op 6 oktober waarschijnlijk weer te koop zijn.

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter