fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Bevestiging betaling en inschrijving

betaaldDe inschrijving voor je cursus, workshop of voorstelling en de betaling ervan is succesvol verwerkt. Als het goed is ontvang je een bevestiging met aanvullende informatie per email. Alleen in geval van een meerdaagse cursus ontvang je nog een (BTW)factuur. Deze is bedoeld voor je eigen administratie en hoeft uiteraard niet betaald te worden. Voor losse voorstellingen en korste workshops geldt de mail die U ontvangst als betaalbewijs, en U ontvangt daarvan geen aparte BTW-factuur meer.

Als je als U-pas houder hebt ingeschreven en alleen een symbolische aanbetaling voor de cursus/workshop gedaan hebt wordt het bedrag t.z.t. bij voldoende saldo van je U-pas budget afgeschreven. Indien het saldo ontoereikend wordt een voor het restbedrag een nieuw betaalverzoek verstuurd.

Als je na betaling niet binnen een uur een email ontvangen hebt kunt U voor de zekerheid zelf een email sturen naar info[at]springintheater.nl met je naam en contactgegevens. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.