fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Aanmelden

formulier

Voor de workshops is aanmelding via het betreffende formulier verplicht om deel te kunnen nemen.  Na inschrijving voor de workshops ontvang U direct per email een bevestiging van inschrijving. Voor de Basiscursus Theatersport dient dit formulier gebruikt te worden, en voor de Introductiecursus Improviseren dient dit formulier gebruikt te worden.

Voor aanwezigheid bij of deelname aan het Open Impro Podium is reservering (via dit formulier) niet vereist, maar wel mogelijk en gezien de beperkte capaciteit van het theater (er mogen slechts 50 mensen in) ook aan te raden. Reservering is vrijblijvend en kosteloos.  U ontvang direct per email een reserveringsbewijs. Gereserveerde plaatsen blijven tot 5 minuten voor aanvang geblokkeerd, daarna worden ze vrijgegeven voor vrije verkoop.

Nooit meer een workshop missen? Like dan onze Facebookpagina en/of schrijf U in voor onze nieuwsbrief die per email wordt verzonden.

Workshop gevolgd? Dan horen wij graag wat U er van vond via ons evaluatieformulier. Goede elementen zullen we koesteren, en de verbeterpunten zullen we ter harte nemen.