fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Maiden Voyage Artemis
Categorieën: Aankondigingen, Workshop

Welkom aan boord van Artemis!

 Ontdekt de ruimte als rekruut aan boord van het ruimteschip Artemis. Jij bent onderdeel van de bemanning die de controle heeft over het schip. In de rol van stuurman, wapenofficier, communicatieofficier, wetenschapsofficier, hoofd technicus of zelfs kapitein heb je op de brug een belangrijk taak te vervullen. Maar in je eentje kun je uiteindelijk niets. Alleen samen lukt het om de missies succesvol uit te voeren. Bewaar de vrede in het bekende heelal onder het motto ‘we’ll come in peace,shoot to kill’.
 Atemis
Artemis Space Bridge Simulatie is een laagdrempelige computersimulatie die gericht is op onderlinge communicatie. De simulatie gebruikt de spelwerkelijkheid van een ruimteschip in een toekomst waarin de mens via de snelheid van het licht in aanraking is gekomen met andere rassen. Niet alleen het ‘winnen’ van het spel door het halen van de missie staat centraal, maar vooral de weg er naar toe. Op speelse wijze worden ernstige zaken als samenwerken, afstemmen en communiceren als team behandeld.
In ca. 2 uur wordt deze simulatie in meerdere rondes gespeeld, met tot slot een korte evaluatie. Omdat het een een try-out run voor zowel simulatie als registratiesoftware is,  wordt alleen een symbolische bedrage voor koffie en thee gevraagd. Voor de volledigheid: deze activiteit heeft (nog) GEEN improvisatiecomponent en/of inhoudelijke leerdoelstelling. Er kan ook niet via het reguliere inschrijfformulier ingetekend worden, maar alleen met onderstaand inschrijfformulier (en gekoppelde betaalmodule).
Artemis
Plaats: Mirliton Theater (Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht)
Datum: zondag 7 februari 2016
Workshoptijd: 10.00 – 12.00 uur
Deelnamekosten: €5,- (inclusief koffie/thee en iets lekkers).
Max. aantal deelnemers: 6
Aanmelding: via het eventformulier Maiden Voyage Artemis, aanmelding alleen geldig na betaling
Facebook: op het gelijknamige Facebook-event wordt vaak aanvullende informatie verstrekt, handig dus om daar vrijblijvend aan te vinken dat je deelneemt!</div id=”blokje-neutraal”>

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter