fbpx
Oude website SpringinTheater
Workshops en Open Podium voor Improvisatietheater
Kindertheater: “Wat gaan we doen?”
Categorieën: Aankondigingen

“Wat gaan we doen?”

Wat dacht je van een luchtkasteel bouwen in een land hier ver vandaan? Of tafeltennis spelen met een olifant? Of een droevige clown weer opvrolijken? Alles wat je maar kunt bedenken krijg je misschien we te zien!

SpringinKidz 5 januari 2014

Waarschijnlijk zijn veel ouders na twee weken kerstvakantie een beetje door het repertoire van kinderactiviteiten heen. Het SpringinTheater organiseert de laatste zondag van de kerstvakantie (5 januari 2014) een korte geïmproviseerde voorstelling speciaal voor kinderen van ca. 5-9 jaar. Geen voorstelling waar de kinderen stil moeten blijven zitten, maar eentje waar naar mag kijken maar èn meedoen als je dat wilt. Deze voorstelling maakt deel uit van de workshop Workshop: ‘Spelen voor/met/als kinderen!’ en wordt begeleid door Laura Doorneweerd.

Voor de kinderen is er gratis ranja, voor de ouders zijn er aan de bar andere consumpties waarvoor wel betaald moet worden. Ook de entree is gratis, wel wordt aan de papa’s en mama’s een vrijwillige bijdrage voor de CliniClowns gevraagd. Er zullen ook speciale knuffels (Toet) voor €5,- per stuk verkocht waarvan de opbrengst aan de CliniClowns ten goede komt.

Plaats: Mirliton Theater (Hoog Catharijne, Boven Clarenburg 93-2, 3511 CS Utrecht)
Tijd: 5 januari 2014, 16.30 – 17.15 uur
Entree: gratis

Commentaren

commentaren

Laat een antwoord achter